Bradley Associates New Blog Info : Mark zuckerberg te laten zweven als de 28 miljard dollar man

Mark zuckerberg kon snel worden waard het hetzelfde bedrag als facebook kost ons de werkgevers elk jaar aan verloren productiviteit.

De site de 27-jarige oprichter kon harken in een whopping $us28 miljard ($ 26,1 miljard) als de sociale ontwikkeling van netwerken reus bereikt een waardering van 100 miljard USD, volgens de Wall Street Journal.

Ironisch genoeg, dit is hetzelfde bedrag werknemers zijn kost de Amerikaanse economie door uitgaven hun dagen voorval uit het gesprek over de sociale ontwikkeling van netwerken site, volgens een studie gedaan vorig jaar.

Michael fitzpatrick, CEO van connectionsolutions maakte zijn berekening gebaseerd op de schatting dat de gemiddelde Amerikaanse werknemer besteedt zeven minuten van zijn of haar arbeidstijdmodellen op facebook.

facebook ter zijde gelegd papierwerk te gaan publiek vandaag en indien het raakt de $us100 miljard markt taxatie was voorspeld door zaadcontroleurs, de heer zuckerberg, wie eigenaar 28 procent van de onderneming, zullen doorbreken in de lijst van de grootste tien rijkste mensen in de wereld.

Zijn vermogenssaldo wordt het hetzelfde als Azerbeidzjan “s BBP voor de eerste zes maanden van 2011, dezelfde als de hoeveelheid geld de Amerikaanse regering uitgegeven aan de oorlog tegen terreur in 2002 en de jaarlijkse inkomsten van Global Business Advisory onderneming Deloitte, die werk biedt 180.000 mensen in 153 landen.

De aandelenemissie papieren ter zijde gelegd vandaag ook gebleken dat op de bovenkant van zijn bestand, vorig jaar heeft de heer zuckerberg werd betaald $us1. 49 miljoen in salaris en andere premietoekenning in zijn rol als bestuursvoorzitter. » Bradley Associates New Blog Info : Mark zuckerberg te laten zweven als de 28 miljard dollar man
Related Tags: