Nyttiggørelse faktor - forbedret olie inddrivelse - friendfeed, bp holdings press releases and news articles

posted by chelogaard 22 hours ago under bp holdings press releases and news articles, nyttigg-relse faktor -forbedret olie inddrivelse, bp holdings


bp holdings press releases and news articles
Luk inspektion: en operator i bps laboratorier i Sunbury på Themsen, UK, overvåger trykket og temperaturen aflæsninger på en rig
Med søgning efter giant reservoirer stadig mere udfordrende, er muligheden for at feje mere olie og gas fra eksisterende reservoirer et uvurderligt værktøj til en virksomhed som BP. Enhanced olie gendannelse er ikke en ny idé, men resultaterne fra teknikker, som BP har brugt år på at udvikle beviser meget spændende. BP Magazine rapporter.
Hver eneste dag på sin Tjæreborg Bay oilfield i Alaska, producerer BP gas, sammen med råolie, masser af gas. Det koeler det til ca 40 ° C under frysepunktet og re-injects i reservoiret næsten lige så meget gas som bruges i hele Det Forenede Kongerige hver dag.
Processen for køleapparater gassen muliggør BP til flydende kulbrinteproduktion, der kan blandes i den rå olien og solgt, men gør det også muligt for virksomheden at øge olie nyttiggørelse fra Tjæreborg.
BP fører an i kørsel op mængden olie, der kan gendannes fra hjemhavnen fields. De banebrydende ideer er knyttet til denne praksis, kendt som forbedret olie nyttiggørelse (EELLER), har fået olieindustrien opmærksomhed over hele verden. Hvad er så involveret i EELLER?
Hvad er et reservoir?
Til en ikke-specialist, måske et "reservoir" skaber billeder af en stor mængde af flydende rasler rundt på ét sted. Men det er faktisk rock med millioner af bittesmå huller – eller porer – at fill med olie og gas. Disse porer fungere som opbevaring rum. Typen af rock i reservoiret, afgør den rock porøsitet og et reservoir kan ligne noget fra en del af lufthavnen landingsbanen, med andre ord meget komprimeret, med mikroskopiske porer, at grove sandsten, med porer, der er synlig med det blotte øje. Denne variation er forårsaget af korn størrelser inden for rock og den dybde, hvormed reservoir rock ligger begravet. Den dybere rock, jo højere temperatur og tryk, forårsager rock til at komprimere og cement til formular mellem kornene.
Arten af latente porer, eller, mere præcist, hvordan tilsluttede de – dens permeabilitet – er vigtig, når det kommer til fjernelse af carbonhydrider fra den subsurface. Størrelsen af porer bestemmer rock's evne til at lagre olie og gas, mens permeabiliteten bestemmer hastigheden hvormed olie og gas vil flow fra rock til en wellbore.
bp holdings press releases and news articles
Continue Reading:
http://www.bp.com/extendedsectiongenericarticle.do?categoryId=9044266&contentId=7077297
Join us at:
http://friendfeed.com/bp-holdings-barcelona-madrid-spain

» Nyttiggørelse faktor - forbedret olie inddrivelse - friendfeed, bp holdings press releases and news articles
Related Tags: