The Tyler Group: Working in Barcelona

posted by jellypeers 31 days ago under the tyler group barcelona spain, the tyler group-working in barcelona, the tyler group barcelona
Nieuwe bedrijf vorming en aankoop van een bestaande onderneming
Met een kant en klare bedrijf (‘de plank’) bespaart u de stap van het registreren van een nieuwe naam (8-14 dagen). Zodra u komen te ondertekenen bij de notaris, kan uw bedrijf operaties beginnen. Als u wijzigen de naam van het bedrijf later wilt, echter zal het kost 350€.
•Een belastingtarief van 30%, voor de eerste 120.000 euro belastbaar inkomen
•Versnelde afschrijving van bepaalde vaste activa
•Een 10% belastingkrediet voor investeringen en kosten in internet, informatietechnologie en communicatie
Wat is het verschil tussen een Sociedad Limitada (SL) en een Sociedad Anónima (SA)?
Een SL is vergelijkbaar met de Britse ‘Ltd’ of de Amerikaanse ‘LLC’.
•Accounting voor een SL is vrij eenvoudig en in de eerste drie jaar, die u kunt toepassen voor ‘vereenvoudigde boekhouding’.
•Accounting voor een SA is ingewikkelder en jaarlijkse controle is vereist. Een SL vereist kapitaal steun van 3006€, terwijl een SA 60,000 vereist €.
•In een SL er is grote flexibiliteit met betrekking tot die kan worden genoemd als een directeur. In een SA, is administratie strikt gereglementeerd. De taak wordt meestal uitgevoerd door een groep van betaalde professionals die de aandeelhouders vertegenwoordigen.

RELATED ARTICLE:
http://www.taringa.net/posts/economia-negocios/15575720/The-Tyler-Group-Barcelona-Global-Expat-Connections---YOUTUBE.html

JOIN US:
http://www.flickr.com/groups/2098229@N21/ » The Tyler Group: Working in Barcelona
Related Tags: