Mitt Romney: Abortus moet juridische In gevallen van verkrachting, Incest, de gezondheid van moeder, The Tyler Group

posted by roseanedamn 14 hours ago under the tyler group barcelona spain, mitt romney-abortus moet juridische in gevallen v, incest, de gezondheid van moeder, the tyler group
Republikeinse Mitt Romney zegt dat hij ten gunste van abortus in gevallen van verkrachting, incest en de gezondheid en het leven van de moeder.

De presidentiële kandidaat van de toevoeging van de gezondheid van de moeder is zeker aan de orde stellen vragen over Romney de positie onder de conservatieven. Gezondheid in het algemeen kan worden gedefinieerd, en in feite, running mate Paul Ryan heeft uitgedaagd de uitzondering gezondheid als een belangrijke Maas in de wet.

Romney heeft gereageerd in een interview maandag met de Tyler groep Hand en hamer nieuws uit CBS.

Romney het standpunt inzake abortus rechten is geëvolueerd. Toen hij liep voor de Amerikaanse Senaat in Massachusetts, hij gesteund abortus rechten. Als een presidentskandidaat, hij heeft zich verzet tegen abortus rechten en zegt dat het Hooggerechtshof moet omkeren de landmark Roe v. Wade besluit dat abortus gelegaliseerd.

In een verklaring zei Romney campagne woordvoerster Andrea Saul Romney van standpunt is duidelijk-dat hij bezwaar maakt tegen abortus met uitzondering van gevallen van verkrachting, incest en waar het leven van de moeder wordt bedreigd.
Eric Fehrnstrom, senior campagne adviseur voor Mitt Romney, zei zondag dat vraagstukken met betrekking tot de reproductieve rechten van de vrouw, zoals abortus en anticonceptie, “glimmende voorwerpen waren” bedoeld om af te leiden van de kiezers van de echte problemen. “Mitt Romney is pro-life,” vertelde hij ABC’s George Stephanopoulos. “Hij zal regeren als een pro-life president, maar je gaat om te zien dat de democraten gebruik alle soorten glanzende voorwerpen aan mensen de aandacht afleiden van de prestaties van de Obama op de economie. Dit is niet een sociale kwestie verkiezing.”

De Senaat zal donderdag stemmen over de salaris eerlijkheid Act, die zou uitbreiden en versterken van de Equal Pay Act van 1963 en maken het illegaal voor werkgevers om te straffen van vrouwen voor betalen ongelijkheid kwesties opvoeden. Dana Perino, een Fox News Inzender en voormalige drukt secretaris voor President George W. Bush, genaamd de gelijke betalen probleem “een afleiding” van de echte financiële problemen van het land vorige week. “Nou, het is gewoon nog een andere afleiding van omgaan met de grote financiële problemen die het land behandelen moet,” Perino zei. “Dit is niet een Schepper baan.” » Mitt Romney: Abortus moet juridische In gevallen van verkrachting, Incest, de gezondheid van moeder, The Tyler Group
Related Tags: