bp holdings press releases and news articles - Ultimative Kunstner: brændstofsystemet London 2012

posted by deborahbisch 21 hours ago under bp holdings press releases and news articles
http://en.netlog.com/brentdevon/blog/blogid=15046728

En målrettet holdning, disciplineret træning og ret «brændstof» er så afgørende for udøvelsen af en verdensklasse atlet som naturlige evne. Sammen, er grundlaget for en stor ydeevne, og måske en verdensrekord eller to. Der er altid noget yderligere at stræbe efter; 100 år siden, kører jo mændenes 100-meter løb på under 11 sekunder var dagens orden…
På lignende måde har BP tilbragte flere årtier udvikler en portefølje af avancerede brændstoffer. I dag, takket være dens investeringer og strategi er virksomheden på forkant med gård med sine avancerede brændstoffer og motor olier. Ingen overraskelse, er at BP den officielle olie og Gas Partner i London 2012, en rolle, hvor det vil give nogle af sine innovative brændstoffer en flåde af biler, busser og motorcykler.

I løbet af London 2012 omdirigeres officielle spil køretøjer til en række prioriterede BP websteder inden for Greater London område, selv om de vil være i stand til at fylde på alle websteder, BP. Derudover vil flåden kunne bo mousserende med en øverste Bilvask, tilgængelig på visse steder, BP.

Samt den seneste generation af BP Ultimate brændstoffer, BP vil også retssag, en række spil køretøjer på avancerede biobrændstoffer, som vil være blandet med fossile brændsler – cellulosebaseret ethanol, diesel lavet af sukker og biobutanol. Disse banebrydende biobrændstoffer vil ikke være alment tilgængelig på gård i flere år, men repræsenterer nogle af bps bedste videnskab og teknologi kapacitet.
“Vi har gjort klogere forbruger brændstoffer i årtier,” siger Jackie Fionda, vice president for afsætning til bps globale udbud og afsætning brændstoffer value chain (FVC), “svar på strengere emissionsmål, bilfabrikanter gør deres benzin og diesel motorer mere effektiv og mindre i størrelse, mens ydeevnen bevares. Dette betyder motorer arbejder hårdere end nogensinde før og under mere stress. Dette kræver en forskellig kvalitet af brændstof”.

Videnskaben bag bps forbrugeren brændstoffer business ledes af sin globale brændstoffer teknologi produkt udvikling division, som arbejder på at finpudse de molekyler der hjælpe bilisterne få mest ud af deres motor. Arbejder med BMW, de officielle Automotive Partner for spil, BP samarbejde med en af verdens førende bilfabrikanter til at sikre en integreret tilgang for at opfylde LOCOGS mål “for at minimere kulstofaftryk spil og giver en platform til påvisning af den langsigtede løsninger for effektiv transport og kulstof indvirkning risikobegrænsende.” » bp holdings press releases and news articles - Ultimative Kunstner: brændstofsystemet London 2012
Related Tags: